Over Mijzelf

Mijn naam is DaniŽl Stuurman, de eigenaar van dit bedrijf.  Van kind af aan heb ik een interesse gehad voor de hulp verlening. Vanaf april 2000 ben ik een actieve EHBO'er geworden. Ik heb bij vele  grote en kleine evenementen hulp verleend en ook in dagelijkse situaties mijn vaardigheden met regelmaat toe kunnen passen. 
Om meer uitdaging te creŽren heb ik mij ook aangesloten bij SIGMA-team Drenthe (Snel Inzetbare Groep ter Medische Assistentie), onderdeel van de GHOR. Hierbij worden wij met grote regelmaat getraind om medische assistentie te kunnen verlenen bij ongevallen waarbij meer dan 8 trauma- slachtoffers zijn. Op deze wijze heb ik dus regelmatige samenwerking met brandweer en ambulance personeel.
Klik hier voor meer informatie wat een SIGMA-team doet.

Naast deze passie voor de hulpverlening ben ik docent Natuurkunde en Biologie. De kennis van het menselijk lichaam en de natuur- en scheikundige verschijnselen van brand zijn bij mij onderdelen die met behulp van practica met regelmaat aan bod komen voor de klas.  Deze ervaring maakt het voor mij mogelijk om op eenvoudige wijze te laten ervaren waarom je op een bepaalde manier moet handelen.

Weten waar je mee bezig bent is tenslotte iets totaal anders dan een trucje leren. Het maakt je flexibel om in verschillende situatie op de juiste manier te handelen!

Intresse,
neem dan contact met mij op.

>> Contactpagina <<
06 255 42 869

Bruges 12, Dwingeloo

info@stuurmantrainingen.nl

Over mijzelf